باز آمدی به بزم باده نوشان شکیبا که دلارام عاشقان شوی. باز آمدی که دل بری و جان بیاوری و نسیم صبح صفا در گیسوی مهرخان بیفکنی. چه مهربان یار و چه نیکو انیس و چه زیبا ندیم منی ای اهل غمزه و اغماض، ای ماه بی مثال! ندیم بدی بودم و ندیده انگاشتی و باز به سراغم آمدی! دوباره مرا به میهمانی ملکوت می خوانی و شرم، زبان اجابتم بسته است و بغض حسرت از گذشته ی خویش، راه رهایی از نای بی نوایی ام می کاود. جفا کردم، از تو وفا دیدم. دیده به رویت بستم و ابواب عفو به رویم گشودی و عاشقانه سفیر رحمت دلدارمان شدی. اشک انابه و لهیب دل و التهاب نگاهم ببین و ببخشای و سلام صمیم مرا دوباره پذیر و نامه ی ضیافت از من دریغ مدار! تو رسول نگار و عشوه ی عرش و کرشمه ی احسان حبیب من و بشارت عنایت اویی. ای ماه دلارای صائمان، رمضان! مهجوری من از راه فائزین قدر، حرمان هماره من است و دلجویی تو می جویم. سحرت را دوست می دارم و هلالت بسان ابروی یار است و شبانگاهت عطر نیایش مولادارد. عطش تو عاشورایی است و صیام، میثاق ما با قیام یاران نینواست. غروب تو، طلوع فرحت ایمانیان است و خرسندی دوست؛ و طلوعت غروب رذیلت و ریمنی در آفاق انفاس روزه دار. تو ضیافت جمع علی جویان و محفل انس عاشقان مولایی! عطشناکی ما در رؤیت هلال تو، عطش دیدار امیر عدل و عاطفه، علی (ع) است. نکهت ولایت از لحظه های آسمانی تو می خیزد و جان را به جنان والیان می خوانی. اینک آیا بانگ چاووش رحمت را می شنوی؟ مباد از کاروان نیایشگران و نمازگزاران و سخا صفتان جدا افتی و ندیم حرمان و حسرت شوی. پروردگارا! صیام و افطار و سحر و نیایش و نماز و قنوت و سجود و رکوع مان، بهانه ی تماشای یک نگاه ناز توست؛ دریغ مان مدار. تشنه ی آب و گرسنه ی طعام نیستیم. سیه روییم و در سپیدی بحر عنایت خویش، غسیل مان کن و با دلی پاکیزه بر خوان ضیافت رمضان، اذن جلوس مان ده. شکرا که انتظاری تلخ به سرآمد و وصل شیرین یار، حاصل شد. لب های خشک روزه داران، حسین (ع) را زمزمه می کنند. تلظی کام تشنگان، شوق وصال دریای ایثار اباالفضل (ع) در ساحل ارادت است. صیام، طلیعه ی قیام است و صائمین، طلایه داران سپاه قائم آل یاسین (عج) ای میهمانان ملکوت! التماس دعا.
پردازشگرهای سیگنال (افکت ها) اگر چه پردازشگر سیگنال همیشه لازم نیست و ممکن است همراه میکسرها نیز عرضه شوند (البته در سطح نیمه حرفه ای) شاید هنوز هم در نظر دارید از یک پردازشگر حرفه ای استفاده نمائید. انواع مختلف این افکت ها عبارتند از:
کمپرسور یا فشرده سازی (Compression) و محدود سازی (Limiting) کمپرسورپردازنده ای است که تراز خروجی آن در مقایسه با افزایش تراز ورودی، با آهنگ آهسته تری افزایش می یابد. این از اوج گیری و تغییر ناگهانی و تصادفی و نیز اعوجاج سیگنال ها بطور کلی جلوگیری می کند. کمپرسورها می توانند امواج صوتی (که شامل سطوح مختلف هستند) را در نقاط اوج آن ها تصحیح و نقاط اوج را با هم هماهنگ کنند و در نتیجه از پیک های Peaks ناگهانی در سیگنال جلوگیری می کند به عبارت دیگر اختلاف بین بلندترین و نرم ترین صدا را محدود می کند.
اگر تابحال به این فکر کرده اید که برای داشتن یک سیستم صوت کامل (برای اجرای موسیقی یا سخنرانی یا مداحی و ...) چه چیزهایی احتیاج دارم؟ شما مکان درستی را انتخاب کرده اید. این مقاله به شما برخی از اصول اولیه در مورد تجهیزات صوت را آموزش می دهد و شما را در یک مسیر درست برای تصمیم گیری و شناخت سیستم مورد نظرتان قرار می دهد.
کلیه سیستم های پخش زنده صوت (Live Sound System) از اجزایی که در ادامه خواهد آمد تشکیل می شوند. با دنبال کردن این دستورالعمل قدم به قدم شما خواهید دانست که برای ساختن سیستم صوت خود چه تجهیزاتی نیاز دارید.
مقالات زیادی در این زمینه در این وب سایت وجود دارند که شما می توانید به آن ها رجوع کنید. درصورت نیاز به مشاوره می توانید به من ایمیل بزنید. در اسرع وقت به شما پاسخ خواهم داد(emranben@yahoo.com)
میکروفن:
تقریباً همه سیستم های ایجاد صوت نیاز به میکروفن دارند. میکروفن های داینامیک بادوام، قابل اعتماد و مناسب اجرای زنده هستند شاید شما نیاز به میکروفن ..................
معرفی سیستم
برای تصمیم گرفتن در مورد اینکه چه سیستم صوتی بخرید در قدم اول باید در نظر بگیرید که حیطه کار شما چیست یعنی اجرای چه سبک موسیقی یا سخنرانی یا مداحی و یا ... را از این سیستم انتظار دارید و اینکه قرار است این اجرا در چه مکانی با چه تعداد مخاطب برگزار می شود؟
اگر شما یک گروه موسیقی کوچک هستید که در یک مکان کوچک مانند یک گاراژ یا کافه اجرا دارید. حداقل سیستم برای شما کافی خواهد بود و اگر شما یک گروه بزرگ و یا اجراهای بزرگ دارید نیاز به برنامه ریزی مفصلی برای تهیه تجهیزات خواهید داشت.